Comfortabel warm dankzij ons installatiebedrijf

Een CV ketel zorgt voor het verwarmen van uw woning en voor warm water en verwarmt hiermee de verschillende vertrekken in uw woning; centrale verwarming. Er zijn verschillende types ketels verkrijgbaar: een conventionele ketel die uw kamers verwarmt, een combiketel die hiernaast ook warm water levert en een boiler – voor warm water uit een afgelegen tappunt. Alle verschillende soorten CV ketels hebben verschillend onderhoud nodig, en hebben een afwijkend rendement. Vraagt u daarom altijd advies aan een professional bij het uitzoeken van een CV ketel.

In Tilburg en in de omgeving van Tilburg adviseert Oomen Totaalbouw u over de aanschaf van een CV ketel. Wij baseren ons hierbij op uw persoonlijke woonsituatie, zodat wij u altijd een advies op maat kunnen geven. Als specialist op het gebied van CV in Tilburg leveren en plaatsen wij al jaren verschillende soorten CV ketels. We zijn u graag van dienst! Het is belangrijk dat u uw nieuwe ketel laat plaatsen door een professionele installateur, anders kunt u in veel gevallen geen aanspraak meer maken op de garantie van uw CV ketel. Wij informeren u hier graag over, en zijn u vanzelfsprekend graag van dienst bij het plaatsen van uw nieuwe ketel in de regio Tilburg. Wij zijn uw lokale expert!

Onderhoud en reparatie van uw CV ketel

In Tilburg kunt u bij Oomen Totaalbouw niet alleen terecht voor het installeren van een nieuwe CV ketel; wij staan ook voor u klaar wanneer onderhoud of reparatie nodig is. Of u nu eenmalig uw CV ketel wilt laten onderhouden of repareren bij een probleem of storing, of wanneer u wilt dat wij periodiek uw CV ketel komen onderhouden, wij zijn er voor onze klanten in Tilburg! CV ketels hebben geen geheimen voor onze vakmannen, wij lossen ieder probleem snel en vakkundig voor op.